Üdvözöljük az ELSZI Kft. honlapján!

Az ELSZI Kft. immáron több, mint negyedszázada foglalkozik szemestermény szárítótornyok nedvességszabályozásával.

Az ELSZI Kft. a gödöllői MÉM Műszaki Intézet (akkor MGI) kutatói bázisára alapozva 1970-ben kezdte el a nedvességszabályozók fejlesztését. Az első DNSZ típusú – szabadalmakkal védett – szabályozó 1973-ban készült el a BÁBOLNA B1 tip. szárítótoronyra, DNSZ 8 elnevezéssel. 1980-ban egy új fejlesztés eredményeként elkészült a második generáció, amit Modul DNSZ néven telepítettünk, forgalmaztunk. Ezt a típust kisebb-nagyobb módosításokkal 1995-ig gyártottuk. Ezután kezdtünk hozzá a XXI. század követelményeinek megfelelő nedvességszabályzó, az MP család fejlesztéséhez, melynek első darabját MP-01 típusjelzéssel 1998-ban helyeztük üzembe.

Ezután évente folyamatosan bővítést, és korszerűsítést végeztünk, illetve végzünk a szabályozón. Jelenleg érintőképernyős kezelőfelülettel ellátott, részletesebb adatkijelzéssel, több adat rögzítésével és pontosabb mérési adatokkal rendelkező készüléket gyártunk, és forgalmazunk.

Az új fejlesztésnél az ezen a téren szerzett több mint 30 éves tapasztalatunkat, az új technika adta lehetőséget, a már régóta DNSZ szabályzókat használó felhasználók véleményeit vettük figyelembe, valamint a praktikusság és minél több, a felhasználó által szabadon beállítható változó beépítését tartottuk szem előtt.

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk